Test och utveckling av appen pågår.

Under våren-sommaren har två stora aktörer i branschen testat Vilicus Moneo skarpt i fält. Det har varit bra med inspel vilket också har lett till vissa redan genomförda förbättringar. Läs mer om dem i det här inlägget.

Under våren-sommaren har två stora aktörer i branschen testat Vilicus Moneo skarpt i fält. Det har varit bra med inspel vilket också har lett till vissa redan genomförda förbättringar:

Vi har lagt till ett statusfält som tydligt visar om övervakning är i gång och när den senast uppdaterades (så när den är i gång ska det ticka sekunder där). Vi har också rättat till en bugg gällande att ta bort gränspunkter. Slutligen har vi skapat en knapp till sidan för att lägga till nya gränspunkter i stället för att bara ha en text som säger att man gör det under inställningar.

Vi samlar fortfarande in erfarenheter, tankar och förslag från testare. Därför ligger appen fortfarande öppen kostnadsfritt att använda. En hel del idéer finns framåt, vi återkommer med information om dem vart eftersom vi implementerar dem.

Dela artikeln på sociala medier

Cookies

Cookies